''To become happier is a fun process. It’s not like a grueling struggle. All you’re trying to do is find those things that make you happy to do them...The important thing is to recognize that your time has always been and will always be yours...''

27 Jun 2013

Vinoteka Fruskogorje Fruska gora

Vinoteka Fruškogorje

NA JEDNOM MESTU, ODABRANA FRUŠKOGORSKA VINA!

Vinoteka Fruškogorje u lepom ambijentu podzemnog objekta - laguma, predstavlja isključivo odabrana fruškogorska vina kako iz poznatih tako i široj javnosti nepoznatih vinarija. Odabrali smo vina iz svih krajeva Fruške gore - od Erdevika, preko Banoštora, Čerevića, Ledinaca, Sremske Kamenice, Petrovaradina... do Sremskih Karlovaca i Iriga.
Ljubitelji dobrih vina u Vinoteci Fruškogorje mogu da uživaju u autohtonim vrstama, kojih nema nigde više u svetu (Sila, Neoplanta, Probus, Portugizer, Bermet (crveni i beli)... ali i u mnogim poznatim vinima (Talijanski i Rajnski rizling, Sauvignon blanc, Traminac, Pinot grigio, Frankovka, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc...). Uz 90 različitih vina raznih proizvođača, u ponudi su i retko dobre rakije - od dunje, kajsije, kruške, loze, bermetice, hamburg lozovače, specijal konjak... i više različitih vrsta bermeta, tipičnog fruškogorskog aromatizovanog, slatkog manastirskog vina.
Vinoteka Fruškogorje ima organizovanu dostavu odabranih vina i u Beogradu, jednom nedeljno!
 

 
Apartmani Vinoteke Fruškogorje nalaze se u kompleksu istog imanja. Svaki apartman ima 42 kvadratna metra plus pokrivene terase od cca 22 kvadrata, okruženi su zelenilom četinarskog i listopadnog drveća i luksuzno opremljeni. Za smeštaj automobila obezbeđen je parking, a za odlazak u obližnje gradove (Sremski Karlovci, Irig ili Novi Sad) na raspolaganju je i linijski taksi. 


VINOTEKA FRUŠKOGORJE

contact 
Krušedolski put – Lipovac 122

Telefoni:
022 574487
064 1521 438
danicaradovic2@gmail.com



http://www.vino-fruskagora.com/

No comments:

Post a Comment