''To become happier is a fun process. It’s not like a grueling struggle. All you’re trying to do is find those things that make you happy to do them...The important thing is to recognize that your time has always been and will always be yours...''

31 May 2011

Colm je stigao.... mi smo odlucili da ostanemo jos jednu godinu .. bar jos jednu .... ili vise . .nadam se ...Colm je stigao i odusevio se Erdevikom. Deca su presretna jer je Colm tu i opet mogu da se razmaze.
Prvi utisak Calama o Erdeviku je da je Erdevik jako slican mestima u Australiji u kojoj je ziveo desetak godina u osamdesetim... Siroke ulice , cista dvorista, mnogo zelenila i individualne kuce za razliku od Engleske gde su vecina kuca spojene ....

Vec je ovde sedmicu dana i vec je zasukao rukave i sa Sasom poceo da rusi i naravno da gradi. Srusili su stari cardak koji je licio na cardak ni na nebu ni na zemlji koji je deda napravio prije nego sto mi je prodao kucu. Zanimljivo je da ima mnogo starih greda koje cemo moci da iskoristimo za Pergolu ili Cardakliju - mesto za sedenje koje planiramo da napravimo ovih dana.

Moj atelje i renoviranje supe je odgodjeno dok ne pronadjemo neki dizajn sa kojim cu biti sretna... takodje odlucili smo da ostanemo bar jos jednu godinu ovde ...... i to je jako znacajno .... za sviju nas ..

1 comment:

  1. vidi ovo..pa gde ćeš sad,kad sam ja rešila da se doseljavam...???

    ReplyDelete