''To become happier is a fun process. It’s not like a grueling struggle. All you’re trying to do is find those things that make you happy to do them...The important thing is to recognize that your time has always been and will always be yours...''

21 Sept 2011

Stan na prodaju Novi sad



 Praktican i funkcionalan stan u Gundulicevoj na Podbari 41.5 kvadratnih metara povrsina + par kvadrata u kosinama koje se ne racunaju u kvadraturu), sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom, veliki hodnik, dve male odvojene spavace sobe sa ugradjenim ormarima jedna soba sa kosinama, kupatilo, interfon, internet, kablovska, sigurosna vrata ... 

Stan se nalazi na 4-tom spratu i zgrada nema lifta.Zgrada je mala na tihom mjestu. Idealno za mlade ili za izdavanje kao investicija.
Blizu skole , ambulante, i 10 minuta hoda do Zmaj Jovine. Uknjizenje u postupku. Gradila JT gradnja.(U postupku kupoprodaje nepokretnosti, praktična razlika izmedu uknjiženih i neuknjiženih nepokretnosti je u tome što na uknjiženim nepokretnostima možete uspostaviti založno pravo - hipoteku – i na osnovu toga dobiti od banke hipotekarni kredit, a za neuknjižene nepokretnosti to, u praksi, još uvek nije moguće.

Medutim, neuknjiženi stanovi time ne gube vrednost, niti ih treba izbegavati, jer je sam zakonodavac odredio da nema razlike izmedu uknjiženih i neuknjiženih nepokretnosti, a vlasništvo se dokazuje overom kupoprodajnog ugovora u sudu, ili nekim drugim pravnosnažnim rešenjem, isto kao i upisom prava svojine u zemljišnim knjigama ili katastru nepokretnosti.
http://www.nekretnine.rs/sr/Article.aspx?artid=27
S poštovanjem
Adv. Davor Jevremović 
Zgrada useljena prije 2 godine. 
Postoji mogucnost kupovine garaze ispred zgrade 14 kvadrata,  7000 eura.

Takodje postoji mogusnost dogovora oko cene za ozbiljne kupce.


Cena 45000 eura
email  prirodan.zivot.na.selu@gmail.com









No comments:

Post a Comment